В Івано-Франківську може з'явитись ще один район багатоповерхівок

Сьогодні, 1 вересня, відбудеться засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Зокрема, на засіданні члени виконкому розглянуть питання Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення детального плану території (уточнення положень діючого генерального плану міста Івано-Франківська) для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків на вул. Джохара Дудаєва, 28», інформує Фіртка.

Згідно проекту рішення замовником розроблення містобудівної документації стане Департамент містобудування та архітектури виконавчого комітету.

Департамент повинен забезпечити проведення громадських слухань розробленої містобудівної документації.

Контролюватиме виконання рішення заступник міського голови Олексій Кайда.

Нагадаємо, в липні цього року, на 6-ій сесії міської ради депутати прийняли скандальне рішення про розробку ДПТ території мікрорайону в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова без попереднього проведення громадських слухань.

На засідання 7 сесії Івано-Франківської міської ради прийшли мешканці мікрорайону Макогона-Крайківського з проханням до депутатів скасувати рішення сесії міської ради від 8 липня про дозвіл на детальне планування території (ДПТ) в мікрорайоні на зведення 33 багатоповерхівок. Однак, депутати відмовились скасовувати рішення про розробку ДПТ мікрорайону Макогона-Крайківського.

Тоді ж міський голова доручив заступнику Олексію Кайді провести до 20 вересня громадські слухання та відкоригувати ДПТ.