Вже вкотре франківська мерія намагається продати недобудовану лазню на Стефаника


В Івано-Франківську влада ніяк не може позбутися довгобуду по вулиці Стефаника, 31. За останні декілька років недобудовану будівлю лазні виставляли на торги вже дев’ять разів.

 

Раніше Побудовано в Франківську вже писало, що вперше аукціон з продажу незавершеного будівництва лазні пройшов у грудні 2016 року.

 

Тоді на торги виставлялись єдиним лотом і об’єкт нерухомості, і земля під ним. Початкова ціна становила 8 млн грн. Однак охочих викупити довгобуд так і не знайшлося.

 

Останній аукціон з продажу комунального майна відбувся у грудні 2017 року і знову безрезультатно. Тепер на сайті Prozorro з’явилося чергове оголошення про повторні торги.

 

Місцезнаходження об'єкту

 

Недобудований об’єкт лазні (готовність 53%) має три поверхи, загальною площею близько 2000 метрів квадратних. Продають його разом із земельною ділянкою (0,2391 га). Стартова ціна лота - 5 631 570 гривень.

 

Розмір гарантійного внеску складає 563 157 грн, а реєстраційного - 944,60 грн. Слід звернути увагу, що на кінцеву ціну продажу буде нараховано ПДВ. Аукціон відбудеться 10 липня 2020 року.

 

 

Об’єкт приватизації знаходиться в центральній частині міста позаду кінотеатру «Космос» на земельній ділянці площею 0,2391 га.

 

Цільове призначення землі — для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, для обслуговування цілісного майнового комплексу.

 

Слід зазначати, що цього разу комунальний об’єкт виставлений на аукціон без жодних умов.

 

Скріншот ділянки на кадастровій карті

 

Довідка від Побудовано:

 

Аукціон без умов — спосіб продажу об'єкта приватизації, за яким власником об'єкта приватизації стає покупець, що в ході торгів запропонував за нього найвищу ціну без додаткових умов продажу об'єкта приватизації.