Успішний старт бізнесу у центрі міста: оренда та продаж комерційних приміщень ТРЦ “Княгинин”


В Івано-Франківську найлегше відкрити бізнес. Такі дані наводить соціологічна група “Рейтинг”, яка упродовж квітня-травня 2024 року провела опитування серед громадян у 21 місті України.

 

Це підтверджує те, що у нашому місті створені всі необхідні умови для успішного старту та розвитку вашої справи. А тепер уявіть, що ви можете скористатися цими перевагами в одному з найперспективніших торгово-розважальних центрів міста. Наш ТРЦ “Княгинин” пропонує можливість придбати або орендувати комерційні приміщення, що стануть ідеальним місцем для вашого бізнесу. 

 

Значна частина комерційних приміщень уже придбана. Проте ще залишилось декілька варіантів, площею від 33 м² до 130 м², зокрема – з чудовою оглядністю зі сторони вулиці Надрічна на третьому поверсі центру.

 

Ви отримаєте доступ до аудиторії потенційних клієнтів, яка щоденно відвідує наш центр, а також до сучасної інфраструктури, що забезпечить комфортні умови для вашої роботи.

 

Ось кілька причин, чому наш ТРЦ – найкращий вибір:

 

- Розташування: ТРЦ знаходиться на магістральній вулиці Надрічна з високим автомобільним трафіком та на території житлового району, населення якого складатиме близько 12 000 мешканців.

- Комплексне облаштування: усі приміщення облаштовуються під ключ, що дозволить вам швидко розпочати свій бізнес без додаткових витрат.

- Доступність. Для відвідувачів та працівників облаштовані наземна та підземна паркувальні зони.

- Підтримка та співпраця: ми пропонуємо підтримку та гнучкі умови оренди й продажу, щоб максимально сприяти вашому успіху.

- Цінова вигода: зокрема, до 31 серпня 2024 року тривають літні знижки на комерційні приміщення до 130 000 гривень.

 

Для детальної інформації та запису на перегляд приміщень звертайтеся за номерами:

+380 96 2000 777
+380 97 2000 777
м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.