В Яремче завершили будівництво нового корпусу школи. ФОТО


Вчора заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Євген Фербей із робочою поїздкою побував у Надвірнянському районі та Яремчанській громаді, де ознайомився із роботою закладів освіти та спорту.

 

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської облдержадміністрації.

 

Євген Фербей відвідав Яремчанську ЗОШ І-ІІІ № 1 ступенів. Даний проєкт у 2020 році був відібраний для участі в Національній програмі «Велике будівництво».

 

Передбачалася реконструкція з добудовою школи та завершення будівництва блоків №2 та №3, які прибудовуються до існуючого головного корпусу школи, який експлуатується.

 

Загальна кошторисна вартість проєкту складає 44 379,724 тисяч гривень. У рамках реконструкції завершили будівництво блоків №2 та №3, влаштували їх покрівлю, провели утеплення фасадів, частково влаштували водопровідні та каналізаційні мережі.

 

Національна програма «Велике будівництво» дала можливість створити комфортні умови навчання для яремчанських школярів, – підкреслив Євген Фербей. – На даний час роботи на об’єкті  виконані в повному обсязі, за рахунок коштів обласного бюджету придбано обладнання для школи на суму 4,7 млн. грн. Наразі завершуються розрахунки з підрядною організацією. Тож сподіваємося, що вже найближчим часом учні зможу розпочати навчання у новому приміщенні.