У "Спілці забудівників" прокоментували зміну власника і окреслили плани на майбутнє


В офісі будівельної компанії "Спілка забудівників" відбулася пресконференція.

 

Голова правління компанії Микола Филюк розповів про зміну власника та плани на майбутнє.

 

Так, за його словами, відбулася звичайна комерційна угода, спрямована на оптимізацію діяльності.

 

"Під цією назвою вже 15 років працює кілька компаній, зокрема і ТОВ "Спілка забудівників". Напередодні ми вирішили перереєструвати її у Маріуполі – на партнера бізнесу. От і все", - говорить Микола Филюк.

 

 

Голова правління каже, що це - виключно комерційне рішення, а не політичне.

 

"Це для того, аби було простіше вести будівельну діяльність. Так нам треба було, - розповідає Микола Филюк. - Наразі група фірм компанії працює у звичному режимі та нарощує темпи будівництва. Лише за рік у містечку “Центральному” ми здали 38 тисяч метрів квадратних житла. Є плани звести приватну школу, “завести” у місто “Макдональдз”, і спорудити великий торгівельний центр та новий Палац спорту".

 

 

Микола Филюк наголошує, що найбільше досягнення компанії - це її колектив.

 

"У нас у колективі доброзичливі стосунки та довіра до людей. Усі на своїх місцях. Коли в нас були менші об'єми, ми старалися до року здавати будинок. Зараз при таких темпах - ми не можемо працювати у такому режимі, але справляємося.  Здаємо все у терміни", - підсумовує він.

 

Нагадаємо, наразі БК "Спілка забудівників" споруджує на вулиці Височана, 18 унікальний житловий комплекс - "Містечко Центральне": більше ніж 6,5 га загальної площі з організованою інфраструктурою, 43 секції житлової забудови, загальна площа 193 тис. м², площа громадських приміщень – 7 тис. м².

 

Містечко розташоване у затишному мікрорайоні в центрі міста та має зручне тролейбусне та автобусне сполучення з усіма мікрорайонами.

 

Прибудинкова територія біля кожного будинку — це дитячі та спортивні майданчики, зелені насадження, лавочки, освітлення, ковальські фігури, бювет з лікувальною водою та інше.

 

Інфраструктура підготовлена під потреби великої кількості автомобілістів – тут споруджуємо три великі підземні паркінги, прибудинкові парковки та гаражі.

 

Планування квартир передбачає кухні з лоджіями, просторі спальні та варіанти з коморами або гардеробними. У кожному під'їзді встановлюють швидкісний ліфт.

 

Усю житлову нерухомість обслуговуватиме власна керуюча компанія. По периметру монтують відеоспостереження, а для безпеки в ЖК буде працювати охоронна служба.

 

Також Містечко Центральне матиме велику кількість торгово-розважальних закладів, супермаркетів, магазинів, ресторанів та кафе.