У середмісті Івано-Франківська продають приміщення за понад 2 мільйони гривень


Івано-Франківська міськрада виставляє на аукціон через "Прозоро.Продажі" нежитлові приміщення на вулиці Галицькій, площею – 250 м².

 

Про це інформує кореспондент Побудовано.

 

 

 

Приміщення на першому, другому та третьому поверхах, що на Галицькій 53-А продаватимуть на аукціоні зі стартовою ціною у 2 091 392 грн.

 

 

Скріншот з розташуванням приміщення

 

Розмір гарантійного внеску складає 209 139,2 грн, а реєстраційного - 944,60 грн. Слід звернути увагу, що на кінцеву ціну продажу буде нараховано ПДВ. Аукціон відбудеться 14 липня 2020 року

 

 

Об’єкт приватизації знаходиться в самому центрі міста та становить 83/100 ідеальних часток об'єкта нерухомого майна. До будинку, в якому знаходиться об’єкт приватизації, є зручний під’їзд та місце для паркування авто. Неподалік знаходяться центральний продуктовий ринок, медичний центр «Медсервіс»

 

Умови продажу: покупець зобов’язаний відшкодувати витрати на проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації та рецензування звіту про оцінку протягом 10 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу в сумі 3 150 грн на рахунок, який буде вказано в договорі купівлі-продажу об’єкта.