У містечку Опришівська Слобода залишилось всього 2 двокімнатні квартири площею 60 м²


Квартира з даним плануванням знаходиться в будинку №1, - і є найбільша за площею серед всіх варіантів двокімнатних квартир: тут простора вітальня, площею 17 м² затишна спальня, площею 10 м² кухня, площею 10,6 м² і звичайно, великий балкон, площею 3,8 м².

 

Діє вигідне довгострокове розтермінування платежів терміном на 3 роки початковий внесок - 30 %. здача першої черги містечка - 4 квартал 2021 року.

 


 

Яка інфраструктура поруч з містечком «Опришівська Слобода»? Опришівці - це мікрорайон, в якому переважають приватні будинки. Школа, церква, медичні заклади, аеропорт, і державний садок, який будується - все це також є в Опришівцях.

 

З одного боку містечка проходить вулиця Коновальця - одна з найголовніших доріг Івано-Франківська.

 

З іншого - річка Бистриця Надвірнянська, біля якої буде облаштовано рекреаційну відпочинкову зону. Саме ж містечко розташоване по вул.Отця Блавацького, - поряд зі школою. Ми добре розуміємо, що для максимально комфортного життя важливо, щоб все необхідне було поруч з домом.

 

А тому, БК «Ярковиця» планує розвивати інфраструктуру мікрорайону і сприяти відкриттю нових закладів яких досі бракувало в Опришівцях. Для цього передбачено ряд комерційних приміщень у новому містечку, які можемо спроектувати за бажанням покупців.

 

 


 

Цікавлять інші варіанти двокімнатних квартир - запитуйте. Або ж завітайте у наш відділ продажу: м.Івано-Франківськ вул. Військових Ветеранів, 10 Б.

/067/ 77 88 009.