Квартира на Новий рік: «Опришівська слобода» дарує святкові знижки


З нагоди новорічних і Різдвяних свят у Франківську стартувала акція від «Ярковиці». Компанія пропонує особливі умови придбання найбільш популярних квартир у новому мікрорайоні «Опришівська слобода».

 

Акція поширюється тільки на 15 квартир, повідомляє офіційний сайт «Опришівської слободи».

 

Мікрорайон «Опришівська слобода» зводять на Коновальця – Блавацького. Темпи будівництва випереджають планові. За півтора року на завершенні перша черга – збудовані 16 під’їздів, вимальовується пішохідна зона з дитячими просторами та головною алеєю, розплановані спортивні майданчики та зона барбекю біля озера.

 

Наприкінці літа розпочали будівництво наступної черги – в роботі вже шість із 10 під’їздів. Другу чергу завершать до осені-2021.

 

Це вже друге містечко закритого типу, яке будує франківська компанія «Ярковиця» на запит майбутніх мешканців. Як якісно відрізняється життя у ньому, можна бачити на прикладі «Калинової слободи».

 

Проєкт в Опришівцях реалізують з урахуванням перевірених рішень у попередньому комплексі, йдеться на офіційному сайті містечка.

 

«Опришівська слобода» предметно вітає франківців з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим. На 15 найбільш популярних квартир оголосили святкову акцію. В межах акції вартість квадратного метра – від 9500 грн.

 

Найпопулярніші в «Опришівській слободі» двокімнатні квартири площею 53 кв. м. З оптимальним плануванням – із кухнею-студією, лоджіями, можливістю гардероба. Більше – тут.

 

В акції беруть участь вибрані квартири на різних поверхах – від другого до дев’ятого поверху.

 

Щоби зробити родині свято – взяти участь в акції і придбати житло за найкращою ціною, – потрібно звернутися до менеджерів у відділ продаж на перехресті Коновальця – Блавацького. Умови придбання – передоплата або безвідсоткове розтермінування до трьох років.

 

«Якщо ж планування не підійде, ми запропонуємо цікаві варіанти інших квартир», – запевняє керівник проєкту, представник компанії «Ярковиця» Ярослав Яцишин.