У Галичі побудують житло для переселенців: шукають чотири мільйони доларів


Реалізація амбітного проєкту соціального партнерства MAYETOK дасть змогу забезпечити людей з-поміж ВПО комфортним житлом.

 

 

 

У Галицькій територіальній громаді відбулася конференція, під час якої презентували проєкт житлового комплексу для внутрішньо переміщених осіб MAYETOK, інформує Побудовано з посиланням на сторінку голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук.

 
Наразі за підтримки громади та благодійних фондів, таких, як “Всеукраїнська Рада Церков та Благодійних Організацій», «Фундація Олександра Геращенка» та «Країна Спорту» уже розроблено проєкт та концепцію майбутнього житлового комплексу. Зокрема, його планують реалізувати на місці колишньої лікарні.
 
 
Облаштовувати соціальне житло для внутрішньо переміщених осіб мають на меті за кошти благодійників. Загальна вартість проєкту складатиме 4 мільйони 300 тисяч доларів США.
 
“Сьогодні ми всі об’єдналися з єдиною метою – побороти ворога та допомогти людям, котрі опинилися у скруті через війну. Переконана, що реалізація такого амбітного проєкту допоможе нам підтримати внутрішньо переміщених людей і забезпечити їх комфортним житлом”, – йдеться у дописі.