У Франківську поруч з "Епіцентром" планують побудувати садок на 300 місць

Управління капітального будівництва оголосило тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво дитячого садка в районні супермаркету «Епіцентр».

Відповідне оголошення з’явилося на сайті електронних публічних закупівель Prozorro. Наразі аукціон перебуває на стадії уточнень і пройде після 10 квітня.  Очікувана вартість робіт складає 950 000 гривень.

 

Об’єктом закупівлі є виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво дитячого садка неподалік супермаркету «Епіцентр», в районі вулиць Миколайчука – Стуса. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва.

 

У тендерній документації вказані основні архітектурно-планувальні вимоги до дошкільного закладу. Зокрема, це має бути двоповерхова будівля на 280-300 місць – дошкільні групи по 20 дітей і ясельні групи на 15 дітей.

 

Робочий проект має передбачити будівництво фізкультурного та актового залів, кабінети логопеда, психолога, медичного блоку, приміщення для побутових потреб та кухні. Також садок необхідно обладнати спортивно-ігровим майданчиком та окремою індивідуальною котельнею. При цьому, проектувальник повинен виконати всі роботи до 31 липня 2017 року.