У Франківську шукатимуть орендаря для приміщення у будівлі стадіону "Рух"

В Івано-Франківську, місцева влада планує здати в оренду кілька комунальних об’єктів, серед яких - приміщення стадіону «Рух».

Для цього департамент комунальних ресурсів оголосив про проведення конкурсу з відбору оцінювачів, які будуть залучені для оцінки об’єктів комунальної власності міста. Мова йде про три об’єкти, що знаходяться у різних районах Івано-Франківська. Місцева влада має намір встановити їх вартість з метою передачі в оренду.

 

У списку комунальних об’єктів, які підлягають оцінці, вказані нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі в будинку по вулиці Блавацького, 1. Їх площа складає 17,6 кв м.

 

 

Наступними зазначені приміщення площею 5,4 кв м, що знаходиться на першому поверсі в  будинку по вулиці Гната Хоткевича, 44, корпус 3.

 

 

Останніми йдуть нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі в будівлі Івано-Франківського міського центрального стадіону «Рух»,по вулиці Чорновола, 128. Їх влоща становить 16,5 кв м.

 

Варто відзначити, що квадратні метри стадіону «Рух» уже не вперше здаються в оренду. Раніше його приміщення роздавали в користування частинами під спортивні зали, офіси, кафе чи розважальні клуби. Буквально пів року тому, місцева влада пропонувала орендувати понад 200 кв м на першому поверсі стадіону для розміщення громадської організації. А днями міський голова заявив, що будівля «Руху» стане новою «оселею» для департаменту освіти та науки. Структурний підрозділ міськвиконкому переселять з їх приміщень по вулиці Бандери, для облаштування там дитячого садка.

 

 

Довідково:

Учасникам конкурсу необхідно подати необхідні документи за адресою вулиця Л. Курбаса, 2, І поверх. Кінцевий термін прийому заяв – 13 лютого. Проведення самого конкурсу заплановано на 16 лютого.