У Франківську оголосили повторний тендер на будівництво басейну за 90 мільйонів гривень

Управління капітального будівництва виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради оголосило повторні торги на виконання робіт з будівництва басейну у фізкультурно-оздоровчому комплексі на вулиці Симоненка, 13.

Відповідна інформація розміщена на сайті електронних публічних закупівель Prozorro, інформує МІСТО.

 

Попередій аукціон був оголошений у липні. Очікувана вартість робіт становила 91 115 000 грн. Управління капітального будівництва мало намір укласти договір із компанією “Трейдзахідбуд”. Її пропозиція виявилась найнижчою серез усіх – 83 321 474 гривні.

 

Як писав Курс, від учасників аукціону вимагався досвід подібних робіт. Серед виконаних аналогічних робіт “Трейдзахідбуд” надав договір субпідряду на будівництво басейну у ДНЗ “Світанок” у Брошнів-Осаді на 473 тис. та договір підряду з ТОВ “Даноша” (зараз “Ґудвеллі Україна”) на будівництво “монолітного резервуара питної води” для свиноферми в селі Копанки. Пійло для свиней підрядник спорудив за 2,2 млн грн.

 

Тендерний комітет Управління капітального будівництва відхилив пропозицію “Трейдзахідбуд”, а згодом і решти учасників. Наразі оголошено нові торги. Очікувана вартість робіт залишилась незмінною.