Франківська влада не дала землю "інвалідам" на Пасічній і відводить її під спорткомплекс

На території, яку громадська спілка «Об’єднання інвалідів «АСАМБЛЕЯ ПАТРІОТІВ» хотіла перетворити в автостоянку, влада Франківська вирішила відвести 0,3 га землі по вул.Пасічна навпроти будинку №20 для будівництва спорткомплексу.

Днями постійна депутатська комісія з питань містобудування та земельних відносин погодила надати дозвіл Івано-Франківській міській раді на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3 га по вулиці Пасічна навпроти будинку №20 для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.

Як вдалося зясувати, раніше на цю земельну ділянку претендувала громадська спілка «Об’єднання інвалідів «АСАМБЛЕЯ ПАТРІОТІВ».

На одному із засідань виконавчого комітету, яке відбувалося 29 вересня 2016 року, саме ця громадська організація просила надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га по вулиці Пасічна, навпроти будинків №20,22 для влаштування автостоянки ( втому числі і для учасників АТО). Однак, пропозицію громадської спілки виконавчий комітет не підтримав, мотивуючи це тим, що вказана територія передбачена для відведення з метою продажу на аукціоні права оренди для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.

 

До слова, у липні цього року виконавчий комітет надав дозвіл громадській спілці «Об’єднання інвалідів «АСАМБЛЕЯ ПАТРІОТІВ» на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вулиці Молодіжна, поруч будинку № 42, площею 0,2262 га, для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими закладами громадського призначення.