У Франківську мешканці трьох новобудов півтори роки сидять майже без води


Уже півтори роки у мекшканців будинків 9, 10,11 поверхів будинків "Паркового Містечка" є проблеми з водопостачанням.

 

Про це в мережі повідомила франківка Людмила Безусова-Попович, пише Побудовано з посиланням на Бліц-Інфо.

 

Проблеми почалися минулого літа, коли тиск почав падати до мінімуму в години пік зранку і ввечері і дискомфорт це приносило невеликій групі мешканців на верхніх поверхах. 

 

"Було написано колективну заяву до обслуговуючої компанії "Експрес Комфорт", яка дала офіційну відповідь. Вже місяць у значно більшої групи людей є проблеми з водопостачанням, що води немає ВЗАГАЛІ зранку і ввечері, а інколи і в день з крану ледве тече. Було проведено зустріч із МЖК-ЕКспрес 24. За їх словами стара насосна станція не витягує наявні будинки, а нова яка збудована ще в 2018 році досі не може бути передана на баланс через якусь сварку між компанією "Арсенал Сіті" та водоканалом чи міською владою",- каже жінка.

 

За словами Людмили Безусової-Попович колективна заява повторно була написана більше тижня тому, і за словами директора МЖК Експрес-24 Олекси Салиги, в понеділок "мала бути розглянута на нараді в мера Марцінківа.

 

"Відповіді на неї, як і реакції наразі немає. Як і інформації чи було щось розглянуто. Тим часом все як завжди - ніхто не винен, проблема є, як її вирішити - не зрозуміло. В додатку до того всього у договорі про водопостачання із ЖЕД "Експрес Комфорт" вказано, що дії чи діяльність державної чи місцевої влади та КП "Івано-Франківськводоекотехпром" є непереборною силою в розділі про форс-мажорні обставини",- пише франківка.