У Франківську близько 20 будинків залишаються без тепла


Станом на сьогодні в Івано-Франківську запустили в роботу вже всі 33 котельні.

 

Про це під час оперативної наради повідомив директор ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Євгеній Герасименко, пише Ратуша.

 

Проте, за його словами, сьогодні ще близько 20 будинків у місті без тепла, але найближчими днями там проведуть ремонтні роботи.

 

Працівників, які б знеповітрювали батареї не вистачає через те, що багато людей працює на розкопках. Але до кінця тижня цю проблему обіцяють вирішити: Думаю, що цей тиждень буде ще досить насичений, але до кінця тижня плануємо вже всюди запустити тепло, – зазначив Герасименко.

 

Своєю чергою директорка “Теплого дому” Наталія Ярощук додала, що за жовтень підприємство отримало 681 звернення від мешканців з проханням розповітрити, відновити опалення по стояках і ліквідувати пориви мережі у квартирі.

 

Зараз на контролі перебуває близько 200 нерозповітрених стояків. Але звернень у цьому році значно менше, ніж раніше, – зазначила Ярощук.

 

Нагадаємо, з 19 жовтня в Івано-Франківську стартував опалювальний сезон. А станом на 20 жовтня уже були запущені майже 50% котелень, а 21 жовтня уже запустили всі.