У Франківську біля міського озера почали будівництво приватного пологового будинку


Поблизу міського озера в Івано-Франківську побудують новий пологовий будинок. Ділянка, де будуватимуть медцентр, розташована у зеленій зоні, належить громаді та наразі перебуває в оренді.

 

Дозвіл на будівництво пологового будинку мерія Франківська надала ще у листопаді 2021 року. Тоді зазначалося, що це буде приватний медцентр, забудовники – київська компанія «Інвест-Актив».

 

На першому етапі проекту інвестиції складуть понад 300 млн грн.

 

 

 

Про старт будівництва Центру матері та дитини поблизу центрального міського озера в Івано-Франківську повідомило «Суспільне» з посиланням на слова представників забудовника.

 

Як зазначила директорка компанії «Медінвестактив» та девелоперка проекту Оксана Кобрин, замовник і орендар ділянки отримав дозвіл на будівництво у 2022 році.

 

«Для будівництва нового медичного Центру матері та дитини ми ретельно проаналізували потреби громади й довго працювали над проектом. Ми активно і давно спілкуємося з мешканцями сусідніх будинків. Розповідаємо м про те, що саме збудуємо», — додала Оксана Кобрин.

 

З її слів, будівля Центру матері та дитини матиме висоту 20 м.

 

"На території ділянки проведемо благоустрій з місцями для прогулянок та можливістю виходу до озера", — розповідає Оксана Кобрин.

 

У будівлі центру планують розмістити:

  • пологовий будинок з окремими палатами для кожної породіллі та можливістю спільного перебування партнерів та родичів;
  • діагностичний центр з обладнанням (МРТ, КТ, рентген, мамограф та лабораторія);
  • консультативну клініку для дорослих та дітей.