Франківська міська рада зменшила розмір пайової участі у розвитку міста для кількох забудовників

Івано-Франківська міська рада звільнила та зменшила розмір сплати пайової участі у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста для кількох замовників будівництва. Відповідне рішення було прийняте на сесії 21 жовтня.

Так, від спалити було звільнено Басюрин Я. П., що здійснює  будівництво індивідуального житлового будинку в провулку Вінницькому, на 50% від нарахувань. Підприємця Волковецького Степана Михайловича щодо під’єднання існуючого промислового вузла по виробництву бетонних виробів на вулиці Юності, поруч ПС «330» до централізованих систем водопостачання та водовідведення. А також приватне підприємство «Імекс» щодо влаштування виробничої бази верстатобудівного підприємства на вулиці Євгена Коновальця, 411 А.

Крім того, депутати дали дозвіл на зменшення розміру пайової участі для ряду замовників будівництва у створенні інфраструктури міста.

Зокрема, товариству з додатковою відповідальністю «БМФ «Івано-Франківськбуд» щодо будівництва житлового будинку №13 в мікрорайоні №4 Пасічнянського житлового масиву, на вартість будівництва позамайданчикових мереж побутової та лівневої каналізації.

Приватному підприємству «Трейд-Груп» щодо будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення на Калуському шосе («Містечко Соборне»),  на вартість виконання робіт, а саме: «Нове  будівництво насосної станції 5-го підйому та мереж водопостачання комплексу багатоквартирних житлових будинків «Містечко соборне» на Калуському шосе» та «Реконструкція мереж водопроводу (виніс з місця будівництва) житлового мікрорайону «Містечко Соборне» на Калуському шосе».

Товариству з обмеженою відповідальністю «Фірма «Орсік ЛТД» щодо реконструкції адміністративних будинків №№1, 2 під багатоквартирні житлові будинки на вулиці Побутовій, 4, на вартість будівництва водопровідної підвищувальної насосної станції в районі вулиць Галицька – Ю. Целевича в сумі 3 000 000,00 грн.

Також було зменшено розмір пайової участі Ковалю М. Я. та Козаку В. М. щодо  будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Чистій, на вартість виконання робіт по прокладанню позамайданчикових мереж в сумі 52 284,00 грн.

А до Каваці Д. С. застосувати 2% від вартості надбудови щодо реконструкції квартири на вулиці Курінного Чорноти.