Socium Developer створює більше ніж квадратні метри


Власне житло – мрія кожної людини. Проте іноді вибір новобудови перетворюється у справжнє випробування, адже вибрати потрібно не тільки місце розташування, планування та інфраструктуру майбутньої нерухомості, а ще й зважити на надійність забудовника Socium Developer дбає про свою репутацію.

 

Компанія публічна, відкрита, а її працівники швидко зможуть надати вам доступну консультацію та потрібні документи Отже, пакет документів, які забудовник має надати клієнту при вимозі, виглядає так: дозвіл на будівництво; проєктна документація; документи, що визначають статус земельної ділянки під забудову.

 

Компанія Socium Developer вміло і вправно володіє управлінським інструментарієм, має широке коло партнерів та контрагентів, що засвідчує її стабільність та надійність Компанія займається такими видами послуг: виступає в ролі автора ідеї проекту; купує земельну ділянку під будівництво; організовує проєктування об’єкта; управляє всім процесом будівництва та бере на себе всі ризики.

 

Socium Developer дбає про інтереси та комфорт покупців ще на етапі вибору місця під забудову. Житлові комплекси компанії розташовані у місцях, комфортних для проживання – у районах зі зручною транспортною розв’язкою, біля зелених зон та місць для відпочинку й розваг У всіх комплексах передбачені власна соціальна інфраструктура та сфера послуг: паркінги, дитячі садки, поліклініки, магазини, кав’ярні, місця для занять спортом та відпочинку. Саме тому в новобудовах Socium Developer хочеться жити!

 

Радимо звернути увагу на ціни, що пропонує клієнтам забудовник. Звісно, фінансово вигідніше вкласти кошти у нерухомість. До того ж, клієнти можуть обрати оптимальний варіант інвестування – розтермінування у гривні без відсотків.

 

Socium Developer – це завжди надійне партнерство.

 

Щоб дізнатися всі деталі, можна зателефонувати за номером 0935056565.