Шість закладів із Прикарпаття увійшли до державного проєкту з реконструкції


До проєкту  «Реконструкції 18 спортивних інтернатів та 100 ДЮСШ» увійшли шість закладів Івано-Франківщини.

 

Про це інформують в Івано-Франківській ОДА.

 

Днями, представники Офісу Президента і Міністерства молоді та спорту України відвідали область.

 

Вони спільно з заступником голови облдержадміністрації Богданом Футерком, заступником начальника управління спорту ОДА Костянтином Лисейко і заступником директора департаменту освіти ОДА Ігорем Гаврилюком оглянули спортивні об’єкти Прикарпаття, які будуть реконструйовані відповідно до проєкту.

 

«У нашій області планується створення першого ліцею-інтернату з зимових видів спорту. Також плануємо відновлення та будівництво спортивних споруд для проведення навчально-тренувальних занять та змагань для збірної команди України, – сказав Богдан Футерко. – До того ж триває розробка технічних завдань із проєктування об’єктів у рамках реконструкції спортивних інтернатів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл».

 

У рамках Президентського проєкту до переліку закладів області, які внесені до проєкту реконструкції, увійшли Івано-Франківський академічний ліцей-інтернат обласної ради, створення Верховинської філії Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату обласної ради, Івано-Франківська СДЮСШОР №1, Івано-Франківська ДЮСШ Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківська ДЮСШ №1 обласної ради, Івано-Франківська ДЮСШ №2 обласної ради, Рогатинська СДЮСШОР.