Рейтинг найпопулярніших об’єктів нерухомості в Івано-Франківську за 3 місяця

За підсумками рейтингу у трійку лідерів потрапляє житловий мікрорайон «Калинова слобода» від БК «Ярковиця», житловий комплекс «River Park» від БК «Мельник» та об’єкт ТОВ «Альянс-ІФ» по вулиці Залізнича 3.

Такі результати команда проекту Побудовано в Івано-Франківську підготувала у співпраці з інформаційним парнером - найбільшим каталогом новобудов «zabudovnyk.com.ua» Нерухомість від забудовників.

Нагадаємо, що популярність комплексу визначається як сума кількості переглядів та кількості переходів на сайт комплексу.

І так наш лідер «Калинова слобода» - будівельна компанія «Ярковиця» Будівельна компанія Ярковиця. За поточний рік – 2460 переглядів. Комплекс знаходиться за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Двірська і частково введений в експлатацію.

Другу позицію займає «River Park», забудівник - компанія «Мельник» Будівельна компанія "Мельник". З початку року об’єкт отримав 2104 перегляди. Комплекс в процесі будівництва, знаходиться на вулиці Галицька.

Трійку лідерів серед популярних новобудов замикає будівництво житлового комплексу за адресою Залізнична, 3 від забудовника «Альянс-ІФ» Будівельна компанія АльянсІФ. Кількість переглядів – 1664. На даний час будівництво продовжується.

Загалом до десяти найпопулярніших потрапляють такі об’єкти:

1. «Калинова Слобода»;
2. «River Park»;
3. «Залізнична 3»;
4. «Квартал левада»;
5. «Європейський city»;
6. «Premier»;
7. «Shevchenko»;
8. «Флагман»;
9. « Містечко Соборне»;
10. «Світанковий».

Залишайтеся з нами