П’ять кроків до успішного бізнесу разом з будівельною компанією “Спілка забудівників”


П'ять кроків до успіху цілком тотожні п’ятьом крокам придбання комерційних приміщень у ТРЦ “Княгинин”. Адже результат один, і це – започаткування успішної справи.
  
Представляємо вам мініінструкцію, яка, завдяки потенціалу ТРЦ, однозначно приведе вас до реалізації успішного бізнесу.
 
Ідея для стартапу. Варто розпочати зі створення власної унікальної бізнес-ідеї, яка гармонійно впишеться у концепцію торгово-розважального центру – середовища шопінгу, відпочинку та розваг.
 
Вибір локації в ТРЦ. Оберіть локацію для вашого бізнесу в ТРЦ "Княгинин", звертаючи увагу на прохідність приміщення, його оглядовість та розташування відповідно до напряму вашої діяльності.
 
Визначення рентабельності – оцінка дохідності, оптимальний прорахунок ведення бізнесу, юридичний супровід. При потребі, наші фахівці нададуть необхідні консультації.
 
Інвестиція. Реалізація ідеї в життя та придбання комерційного приміщення нашого ТРЦ.
 
Дизайн та ремонтні роботи. Практична частина реалізації вашого задуму. Створіть привабливий інтер'єр, який відповідатиме концепції вашого бізнесу та привертатиме увагу відвідувачів ТРЦ "Княгинин". Заплануйте відкриття, після якого офіційно розпочнеться історія вашого бізнесу у нашому торговому центрі.
 
Втілюйте свої ідеї разом з будівельною компанією “Спілка забудівників”.