Прості кроки як купити квартиру в новобудові Івано-Франківська

Івано-Франківськ приваблює затишком та європейським стилем життя. Тому не дивно, що з кожним роком зростає кількість приїжджих, що бажають оселитися в місті. Більшість інвесторів, які бажають придбати квартиру в новобудові, витрачають багато часу на пошуки, не можуть визначитись через надмір пропозицій.

Тому Аналітичний центр Blago developer пропонує прості кроки для купівлі якісної квартири в новобудовах Івано-Франківська.

 

 Обрати клас житла

 

Розрізняють 4 класи житлової нерухомості: економ, комфорт, бізнес та еліт. Варто пам‘ятати, що від класу житла залежить якість будівельних матеріалів, різноманітність планування та комфортабельність проживання. Вартість квадратного метра також залежатиме від класу ЖК.

 

Вибрати надійного забудовника

 

В Івано-Франківську налічується понад 25 будівельних фірм. Щоб обрати надійного  забудовника, варто ознайомитись з його репутацією та досвідом роботи у сфері будівництва, звернути увагу на кількість успішно реалізованих проектів.

 

 Обрати житловий комплекс

 

Щоб вибрати комфортний ЖК, варто звернути увагу на наступне: розташування, зручне транспортне сполучення, розвинена внутрішня інфраструктура (супермаркети, фітнес-центри, торгово-розважальні заклади та ін), облаштування території (дитячі та спортивні майданчики, зелені насадження тощо), безпека двору (закрита територія, двір без автомобілів, зовнішній паркінг).

 

 Визначитись з плануванням квартири

 

Розрізняють відкрите, закрите, змішане та смарт планування. Залежно від стилю життя, сімейного стану та пріоритетів покупця, вибір буде індивідуальний. Наприклад, сім‘ї з дітьми обирають квартири з закритим чи змішаним плануванням, холостяки, молоді пари та пенсіонери надають перевагу смарт-квартирам з мультифункціональною площею та можливістю економити на комунальних платежах.

 

Обрати спосіб оплати

 

Здійснити покупку квартири можна кількома способами: сплатити всю суму одразу або шляхом розтермінування до двох років (якщо новобудова на стадії будівництва). Обираючи розтермінування від забудовника, інвестор може заощадити до 30% від суми новозбудованого житла.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна у ЖК Паркова Алея, Comfort Park, Містечко Соборне, Район Manhattan, комплексі елітних апартаментів Parus від будівельної компанії Blago developer.