Підземний паркінг в житловому комплексі "7 Квартал" поблизу парку Шевченка

Будинки з підземним паркінгом все частіше стають не розкішшю, а стандартом, завдяки якому гарантується комфорт власників автомобілів.

Підземний паркінг має перевагу над класичними парковками – він не займає прилеглу територію будинку, а грамотно спроектована розв'язка паркувального комплексу знижує ризик зіткнень автомобілів, які часто трапляються, коли мешканці змушені паркуватися біля під'їзду.

 

Ще однією важливою перевагою підземних паркінгів є більш раціональне використання території двору. Тепер на ньому можуть знаходитися живі насадження та об'єкти інфраструктури, такі як: альтанки, ігрові та спортивні майданчики, квіткові клумби, що сприяють створенню комфорту і приємної атмосфери.

 

Крім того, підвищується безпека мешканців, оскільки наявність підземного паркінгу зменшує активність руху по дворовій території.

  

Якщо ви плануєте купити квартиру в Івано-Франківську, то вам неодмінно варто подбати про те, щоб це був будинок з підземним паркінгом.

 

Чому варто жити в будинку з підземною парковкою?

  

Зараз більше людей прагнуть купувати квартири в будинках з підземним паркінгом, оскільки: 

  • для них відпадає питання, де купити гараж.
  • підземні стоянкові комплекси часто знаходяться під охороною, що зводить до мінімуму ймовірність пошкодження автівки, її злому або викрадення.
  • завдяки наявності підземного паркінгу істотно знижується ступінь негативного впливу на автомобіль погодних факторів, що, в свою чергу збільшує строк його експлуатації.

 

Автовласникам зі стажем знайомі незручності, пов'язані з відсутністю у будинку підземного паркінгу. Основні з них:

  • Доводиться часто очищати автомобіль від снігу, а також довго прогрівати його двигун взимку, що збільшує витрату бензину
  • Далеко не завжди біля будинку є вільне місце, щоб припаркувати машину
  • Існує реальна небезпека злому, викрадення або нанесення шкоди транспортному засобу.

 

Купівля квартири з підземним паркінгом, який знаходиться під охороною, дозволить позбавитися цих проблем.

 

Також власнику не доведеться кожного ранку йти на стоянку, щоб забрати своє авто, оскільки стоянка знаходиться прямо в будинку. Така дрібниця стає особливо важливою при поганих погодних умовах, або запізненні, коли кожна хвилина на рахунку. 

 

Підземний паркінг в ЖК "7 Квартал" поблизу парку Шевченка

 

Якщо ви плануєте купити квартиру в Івано-Франківську від забудовника ми повідомляємо, що у 4-й черзі житлового комплексу в районі парку Шевченка зараз триває будівництво підземного паркінгу.

 

Власники квартир отримають прекрасний вид з вікна, не загромаджений скупченням автомобілів, а також зручний двір та просторий дитячий майданчик.

  

Хотіли б ви позбавити себе від постійного пошуку паркувального місця, плати за стоянку і занепокоєння про безпеку автомобіля? Для цього достатньо купити квартиру у будинку з підземним паркінгом поблизу парку Шевченка від перевіреного забудовника!