Переваги теплої підлоги у містечку Липки

У містечку Липки від будівельної компанії “Ярковиця” активно монтують систему “Тепла підлога”. Підігрів підлоги буде облаштовано у коридорі, санвузлах та кухні. Кожне приміщення обладнане окремим контуром, що дає можливість створювати незалежний мікроклімат у різних частинах квартири.

У деяких плануваннях кухня межує з лоджією. В такому випадку монтаж теплої підлоги продовжується аж до вікна. Все для зручності та комфорту майбутніх мешканців.

 

Тепла підлога застосовується в якості основного або додаткового обігріву та має багато переваг, серед яких:

 

● Для покриття підлоги можуть застосовуватися будь-які матеріали – ковролін, лінолеум, паркет, кахельна плитка, ламінатна дошка і т. д.

 

● Компоненти системи опалення змонтовані приховано, тому не порушують дизайн–концепцію інтер'єру, на відміну від батарей.

 

● Використовуючи теплорегулюючий пристрій, можна налаштувати точну підтримку температури в кімнаті (аж до 0,1 ºС) і оперативно її змінювати.

 

● Довготривала робота опалювальної системи за умови дотримання правил її експлуатації.

 

● Рівномірний прогрів всій поверхні підлоги.

 

● Обігрів не вимагає застосування допоміжного обладнання (котельного, насосного, змішувального), а тільки правильного підключення до електромережі.

 

● Невисока гранична температура плівки і кабелю повністю відповідає нормам пожежної безпеки.

 

 

Саме тому, щоб вам завжди було тепло, щоб ви не хвилювались, коли ваші дітки бігатимуть квартирою босоніж - обирайте комфорт у містечку Липки.

 

 

Контакти:

 

Адреса: Україна; м.Івано-Франківськ; вул. Військових Ветеранів, 10Б

Е-пошта: 777777.if@gmail.com

Офіс:  (0342) 77 77 77

Відділ продажу: (068) 8469003

www.yarkovytsya.com.ua