ОДА ліквідує департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури


Про це йшлося на комісії Івано-Франківської обласної ради з розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

 

За словами головного спеціаліста відділу планування територій та координації проєктної діяльності управління містобудування та архітектури Наталії Лисаківської, ліквідація відбудеться згідно з розпорядженням голови Івано-Франківської облдержадміністрації, інформує Фіртка.

 

За розпорядженням у структурі обласної державної адміністрації ліквідовують юридичну особу публічного права — департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

 

Натомість утворять юридичну особу публічного права - департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації зі штатною чисельністю 52 одиниці.

 

Директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ІваноФранківської обласної державної адміністрації Володимира Рачкевича призначили головою ліквідаційної комісії.