Очима новоселів: «Калинова слобода» розважальна (Фото)

Управляюча компанія «Калинова слобода» в усі пори року організовує цілу низку цікавих заходів для мешканців містечка та с. Крихівці.

До Дня незалежності України тут відбудеться футбольний і шаховий турніри та концертні заходи. А у вересні традиційно відсвяткують День села Крихівці, якому цьогоріч виповнюється вже 575 років.

 

Восени знову очікується захоплююче дійство – «Свято пампуха». На його учасників чекають рухливі ігри за участю веселих аніматорів, безкоштовні атракціони-батути, майстер-класи та, ясна річ, сімейні конкурси з поїдання смачних пампухів. Торік кульмінацією свята став піратський квест у пошуках «скарбів» – кількакілограмового пакунку цукерків. Словом, смачно та весело було і дітям, і дорослим. Організатори заходу обіцяють, що і цьогорічне «Свято пампуха» потішить приємними сюрпризами.

Десятки юних новоселів «Калинової слободи» разом із батьками беруть участь у святкових заходах – в цікавих забавах за участю кумедних клоунів, різноманітних майстер-класах. А торгівельна мережа «Тростянецький» дарує всім учасникам солодкі призи – сотні порцій смачного холодного морозива, саме так цього року відзначили Свято Морозива.

Цікаве і самобутнє свято народної творчості «Розколяда у Калиновій слободі» відзначали на Водохреще. Неповторну різдвяну феєрію створили місцеві самодіяльні артисти, вдало поєднавши виконання колядок та щедрівок з оригінальним віншуванням і використанням цікавих атрибутів та самобутніх костюмів. Неповторна атмосфера величі Різдвяних свят цього дня об’єднала учасників і глядачів. 

Словом, жити у «Калиновій слободі» не лише затишно, а й дуже цікаво та весело.