Нацбанк вирішив продати оздоровчий комплекс у Яремчі

Національний банк України прийняв рішення щодо відчуження низки об’єктів нерухомості, шляхом їх приватизації, продажу на аукціоні та передачі іншим державним органам.

Відповідне рішення оприлюднила прес-служба Нацбанку. Серед них кілька об’єктів, що знаходяться у курортній зоні Прикарпаття.

 

Зокрема, мова йде про продаж оздоровчого комплексу «Прикарпаття», що розташований у місті Яремче, Івано-Франківської області. Більше того, Фонд держмайна уже включив комплекс до переліку об’єктів для приватизації.

 

До слова, раніше Нацбанк пропонував передати "Прикарпаття" на баланс місцевої влади. Питання викликало чимало дискусій, адже готовність будівлі складає 90%. Так що кошти на завершення будівництва довелося шукати на місцевому рівні. 

 

Оздоровчий комплекс "Прикарпаття"

Результат пошуку зображень за запитом

 

НБУ також відчужуватиме власні непрофільні адміністративно-виробничі будівлі у місті Вінниця (вул. Генерала Арабея, 2-А) та будівлю в  місті Яремче Івано-Франківської області (вул. Курортна, 1А).

 

Крім того, бюджетний комітет НБУ погодив продаж на аукціоні гаражів, які  не використовуються центральним банком у чотирьох регіонах. Один із об’єктів знаходиться в Івано-Франківську по вулиці Дудаєва, 33.