На Франківщині пропонують орендувати півтора гектара землі для обслуговування ставків на 49 років

Урочище «Стави» знаходиться в селі Колодіївська, Тисменицького району, Івано-Франківської області. Саме там знаходиться чимала територія площею у понад півтора гектари. Ділянку сільська рада має намір передати в оренду майже на півстоліття. Та за землю потенційним орендарям доведеться позмагатися на земельних торгах.  

На сайті Держгеокадастру вказано, що організатором торгів виступає Колодіївська сільська рада. Площа виставленої на аукціон земельної ділянки складає 1,5073 га. Її цільове призначення - для рибогосподарських потреб. За законом, вона відноситься до категорії земель водного фонду. Більше того, як видно на карті, на територій знаходиться кілька ставків.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

За умовами аукціону, на торги виставлено право оренди на землю, терміном на 49 років. При цьому ділянка передається для обслуговування ставків та організації риборозведення. Стартовий розмір річної плати за користування землею становить 22 800 гривень.

 

Аукціон відбудеться 21 березня, 0 12:00 год, за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 11 (приміщення облспоживспілки, 4-ий поверх, зал засідань).