Міжнародний фонд долучився до співфінансування «Скверу перед друкарнею» на Січових Стрільців

Проект «Сквер перед друкарнею», що передбачає створення сучасного та комфортного громадського простору на території перед будівлею колишньої типографії у центральній частині Івано-Франківська, виходить на фінішну пряму — етап реалізації.

Платформа «Тепле Місто» отримала офіційне підтвердження про підтримку проекту фондом Western NIS Enterprise Fund. Фонд профінансує половину вартості проекту, а це сума у розмірі 3,377 млн грн. Про це йдеться на сайті "Теплого міста". 

 

Нагадаємо, що відповідно до Меморандуму «Про спільну реалізацію проекту благоустрою «Скверу перед друкарнею» (від 4 жовтня 2016 року), половину бюджету проекту забезпечує «Тепле Місто» (за рахунок ґрантових коштів), іншу - виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради. Ґарантом виконання домовленості виступає міський голова Івано-Франківська. Третя сторона-підписант меморандуму - мережа супермаркетів «Вопак» (орендує перший поверх друкарні) - теж висловила підтримку ідеї втілення проекту і готовність сприяти її реалізації.

 

Довідково: Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) — перший в Україні та Молдові регіональний фонд, заснований за фінансування уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Фонд має понад 20 років досвіду успішного інвестування у підприємства малого та середнього бізнесу. З 2015 року Фонд реалізовує програму технічної допомоги в Україні та Молдові, основними елементами якої є сприяння експорту, місцевий економічний розвиток, соціальне інвестування та економічне лідерство. WNISEF фінансує інноваційні, високоефективні проекти, спрямовані на здійснення реформ та зміну життя людей в Україні та Молдові.