Місто планує продати комунальну землю в приватні руки

Виконавчий комітет прийняв рішення продати три земельні ділянки. На даний час уже визначилися з адресою ділянок. Готується експертна оцінка вартості землі. Команда Побудовано в Івано-Франківську розглянула кожну з ділянок окремо.

Земельна ділянка на вул. Петлюри 8-б, загальною площею 0,1774 га. На сьогодні його використовує приватне підприємство «Інструмент» - власник та директор Іванців Степан Петрович. Цільове призначення ділянки – розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Ділянка на вул. Польова, 5 площею 0,1277 га. Земля перебуває в користуванні підприємця Пивоварчука Віталія Івановича. Цільове призначення ділянки – розміщення та експлуатація основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Земельна ділянка на вул. Паркова, 18-б площею 0,0120 га. Перебуває у користуванні Івасишина Володимира Михайловича, Крушельницького Остапа Остаповича, Семанів Мар"яни Володимирівни. Цільове призначення ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.