Міськрада готує до продажу 6 комунальних ділянок

Івано-Франківська міська рада на сесії 31 липня затвердила перелік земельних ділянок, які підлягають експертній грошовій оцінці для подальшого продажу.

Мова йде про шість земельних ділянок, при цьому більшість із них призначена для громадської забудови.

 

Першою у переліку земель зазначена ділянка площею 0,0106 га, що знаходиться по вулиці Чорновола, 122. Її цільове призначення - для іншої житлової забудови. Нині земля перебуває у землекористуванні фізичної особи.

  

Наступною є ділянка по вулиці Сабата,3, загальною площею 0,0617 га. Ділянка, що призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, перебуває у користуванні ПП "Івано-Франківський міський організаційно-методичний центр культури і мистецтва".

 

Далі йде ділянка площею 0,1948 га по вулиці Левицького, 11, що перебуває у землекористуванні фізичної особи. Її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.

 

Ділянка по вулиці Військових Ветеранів, 10-д, площею 0,0274 га, теж підлягає експертній грошовій оцінці для подальшого продажу. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Земля перебуває у користуванні ФОПа.

 

Наступною йде ділянка площею 0,0318 га, у районі Вічевого майдану. Земля, що призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови,  перебуває у користуванні ТОВ «За здоровий побут».

 

Останньою у переліку зазначена ділянка по вулиці Крайківського,4, загальною площею 0,0665 га. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Земля перебуває у землекористуванні фізичної особи.