“Містечко Козацьке”: вашому роду не буде переводу!

Купити квартиру в Івано-Франківську - мрія багатьох франківчан та жителів області, і будівельна компанія “Вертикаль” допомагає втілювати її у життя.

Особлива пропозиція у нас для тих, хто відчуває у собі звитяжний дух козацтва та шанує історичне надбання нашого народу - це квартири у житловому комплексі комфорт-класу “Містечко Козацьке”.

Омріяне житло можна придбати за дуже вигідними умовами: можливе розтермінування платежів до 3-х років у гривні!

Тобто мрію про власну квартиру можна здійснити вже і зараз, а розраховуватись спокійно, без поспіху й непід`ємного навантаження на сімейний бюджет.

Проте, це лише невелика частина того, що ми приготували для мешканців ЖК “Містечко Козацьке”.

5 причин придбати житло в “Містечку Козацькому” й знати, що це було одне з найкращих рішень у вашому житті

1. Екологічно чистий район, де ніщо не завадить вам та вашим дітям насолоджуватись довгими прогулянками, іграми на свіжому повітрі та відчувати

близькість карпатських гір.

2. Закриті двори і формат окремого містечка створюють дуже особливу атмосферу затишку та безпеки. Жодних непроханих гостей - лише відчуття захищеності!

3. Підземний паркінг стане надійним прихистком для автомобілів мешканців житлового комплексу, а також дозволить звільнити прибудинкову територію від транспорту. На ній “правитимуть бал” дитячі майданчики, зручні лавочки та зелені насадження.

4. Розвинута інфраструктура (магазини, ресторани, аптеки й т.п.) дозволить відчувати себе максимально комфортно, не виїжджаючи за межі житлового комплексу.

5. Особлива атмосфера сповнить вас енергією для нових звершень: чого вартують лише назви вулиць на честь славетних українських гетьманів та мурали з віршами українських поетів!

Вам до вподоби? Тоді саме час звернутись у відділ продажу будівельної компанії “Вертикаль”, аби купити квартиру в новобудові, що стане справжнім родинним гніздечком.

5 аргументів, щоб придбати житло ЖК “Містечко Козацьке” просто зараз, не відкладаючи справу у довгий ящик

1. Широкий вибір квартир задовольнить кожного щодо якості будівельних робіт, поверху, кількості кімнат та інших характеристик. Однокімнатна квартира для закоханої пари чи талановитої молодої людини? Будь ласка! 2-3 кімнатне помешкання для сім`ї з дітьми? Жодних проблем!

2. Власний дитячий садок “Козачок” стане справжнім порятунком для сімей з малечею: він буде мало не у вас під вікнами - і жодних хвилювань щодо черг у міських закладах дошкільного виховання!

3. Просторе планування відкриває найширші можливості для дизайну інтер`єру - у вашій квартирі буде все, що вам потрібно.

4. Вчасна здача готового житла - один з основоположних принципів будівельної компанії “Вертикаль”, й ЖК “Козацьке Містечко” - не виняток, тому, підписавши договір купівлі-продажу, можете сміливо планувати новосілля.

5. Приємним додатком для тих, хто придбає квартири в житловому комплексі стануть інвентарні кімнати, де можна зберігати улюблений велосипед, дитячі санчата, візочки чи найсмачніші у світі мамині мариновані огірки.

Тож ЖК “Містечко Козацьке” дасть змогу кожній щирій українській сім`ї відчути родинний затишок та подарувати щасливе дитинство малечі - майбутнім козакам і козачкам, які творитимуть новітню історію країни.