У новий рік – з новою квартирою

Попереду новорічні свята, коли кожен мріє про диво і здійснення найсокровенніших бажань. То чому б не спробувати здійснити одне з них і не придбати затишну та комфортабельну квартиру?

Тільки уявіть – ялинкові вогники, дитячий сміх і друзі, яких ви зібрали за своїм столом. Думаєте, що таке побажання має залишатись просто мрією?

 

ЖК Містечко Козацьке пропонує вам повірити в новорічні дива і влаштовує грандіозну акцію. Тільки до 31 грудня ви зможете придбати нову квартиру за ціною 9900 за м2!

 

ЖК Містечко Козацьке – затишок та комфорт вашого життя Гордість своєю історією - головна місія сучасного комфортабельного житлового комплексу з назвою Містечко Козацьке. Ми пропонуємо квартири зі зручними плануваннями та вигідним розташуванням.

 

Тільки подивіться на візуалізації, представлені на сайті – екстер’єр, облаштування та планування будинку не залишать вас байдужими. Забудовник будівельна компанія “Вертикаль” зміг поєднати декілька елементів.

 

Оригінальний фасад будинку викликає почуття гордості славним минулим нашої країни і в той же час відтворює всі сучасні тенденції в архітектурі.

 

Тут все зроблено з думкою про мешканців будинку: до ваших послуг затишні дворики, підземний паркінг та розвинена інфраструктура. А стилізовані дитячі майданчики стануть улюбленим місцем вашої малечі. Біля будинку розташовується дитячий садочок, торгові центри, спортивні комплекси та салони краси.

 

Вся територія житлового комплексу закрита від сторонніх осіб, щоб ви та ваші близькі почували себе у безпеці.

 

Кожна квартира оснащена якісними енергозберігаючими вікнами та вітражами, мідною електропроводкою, лічильниками та домофоном. Безпечний утеплювач та надійний турбокотел опалення та гарячої води подарують тепло та затишок вашій родині у будь- яку пору року.

 

Придбайте квартиру за привабливими цінами у ЖК Містечко Козацьке.

 

Не сумнівайтесь, адже ваша квартира вже чекає на вас у ЖК Містечко Козацьке.

 

Порадуйте себе та здивуйте своїх близьких новою оселею. І тільки зараз ми пропонуємо вам по-справжньому новорічні ціни – 9900 грн за м2

 

Ми будуємо дім вашої гордості.

 

Заходьте на огляд, або телефонуйте, щоб дізнатись більше:

+38 (050) 426-00-90 або +38 (068) 426-00-90

Відділи продаж: вул. Довженка, 21а та вул.Івасюка, 82.