Міська влада відновила будівництво дитячого садка у Крихівцях

Довгобуд в Крихівцях зрушив з “мертвої точки”. Торік міська влада відновила будівництво ДНЗ в заміському селі. Однак в мерії не задоволені темпами спорудження дошкільного закладу. Нарікають на зволікання підрядника. Аби вияснити ситуацію, організували виїздну нараду.

Цього року з міського бюджету виділили мільйон гривень. За ці кошти підрядники мають завершити покрівлю, встановити вікна і двері у дитсадку. А також перейти до внутрішніх упоряджувальних робіт, зазначають підрядники. Тривалий застій на будівельному майданчику пояснюють черговими змінами до проекту. Оскільки умови тендеру застаріли і не відповідають сучасним нормам.

 

В Крихівцях зареєстровано близько тисячі дошкільнят. І це при тому, що приміське село розвивається швидкими темпами. На його околицях з’являються нові житлові комплекси. Тож тамтешні мешканці з нетерпінням чекають на відкриття ДНЗ – довгобуда.

 

Наразі підрядники облаштовують меблями спальні та ігрові кімнати. ДНЗ “Веселка” розрахований на 4 групи. А це понад сотню місць для дошкільнят. А от заявок зареєстровано у тричі більше, кажуть в сільраді. Відкриття цього дитсадка заплановане на День міста.

 

Детальніше у сюжеті ТРК "Вежа".