«Manhattan UP» – житловий комплекс 2024 року


Раді повідомити про ще один здобуток нашої компанії. Житловий район «Manhattan UP» отримав престижну нагороду Ukrainian Business Award як найкращий ЖК кофморт-класу.

 

Ukrainian Business Award – це щорічна нагорода, яка відзначає найкращі досягнення в українському бізнесі. Цього року експерти досліджували житлову нерухомість, щоб відзначити будівельні компанії, які роблять вагомий внесок у розвиток економіки країни та покращують якість життя новими архітектурними рішеннями.

 

Учасники цьогорічного рейтингу – житлові комплекси виключно комфорт-класу з різних міст України. Аналітики премії оцінювали ЖК за 16 різними параметрами, які дозволили визначити рейтинг найкращих у своїй категорії.

 

Серед таких параметрів: мінімальна вартість 1 кв. м, умови придбання, клієнтоорієнтованість, інфраструктура та нові рішення, позитивні відгуки, впізнаваність ЖК, динаміка росту та інші показники.

 

За підсумками журі житловий комплекс «Manhattan UP» отримав високі оцінки та зайняв перше місце з 20 кращих ЖК зі схожими характеристиками.

 

Пишаємося, що будуємо нерухомість високої якості та допомагаємо українським родинам робити вдалий вибір.