Коли найкраще купувати нерухомість


Коли найкраще купувати квартиру? Вдала покупка нерухомості залежить від багатьох чинників. Основне — це купувати квартиру тоді, коли дійсно є потреба.

 

Співвідношення між попитом і пропозицією безпосередньо впливає на ціни. Розуміння ринку нерухомості допоможе передбачити, що станеться з цінами на житло найближчим часом. Коли найкраще купувати квартиру будемо розбиратись далі.

 

Якщо питання житла стоїть гостро і вам потрібно швидко кудись перевести речі, то сподіватись на сезоні знижки та розтермінування не вийде. Найкращим варіантом для вас буде готова квартира. Дешевше обійдеться квартира на старті будівництва.

 

В Івано-Франківську можна купити квартири в новобудовах на різних етапах будівництва. Наприклад, недавно розпочалось будівництво сучасного житлового району Manhattan Up. Це наймасштабніший район Івано-Франківська, який буде складатися з 6 унікальних кварталів.

 

На покупку квартири впливає сезонність. В один час року пропозиція на ринку нерухомості збільшується, а покупців мало, а в інший попит дуже великий, а пропозиція – низька!

 

Наприклад, навесні кількість пропозицій досягає максимальних значень і покупцям є з чого вибирати. Попереду літо і це гарний час для ремонту. Літо вважають сприятливим періодом купівлі нерухомості. В цей час безперешкодно можна оглянути якнайбільше нерухомості.

 

Узимку цьому можуть перешкодити погодні умови. Зима – це ідеальний час для покупки житла в новобудові. Купівля квартири взимку вигідна інвестиція, в цей час забудовники пропонують клієнтам привабливі ціни при купівлі житла в грудні і січні.

 

Купуючи житло взимку, ви маєте чудову можливість перевірити:

 

• наскільки в квартирі тепло;

• якість утеплення дверей, вікон;

• роботу комунальних служб.

 

Як бачите, купівля – нелегка справа. І без допомоги фахівців розібратися з усіма його нюансами буде дуже нелегко.

 

Тому для своєї ж безпеки звертайтеся до перевірених будівельних компаній та купуйте нерухомість від забудовника.