Квартири від БК «Ріел ІФ» - комфорт та затишок за доступною ціною

Будівельна компанія «Ріел ІФ» пропонує комфортабельне та якісне помешкання у пішій доступності від зелених відпочинкових зон парку ім. Т. Шевченка та міського озера. Основні принципи роботи компанії, такі як надійність, енергоефективність, доступність та безпека клієнтів, втілились у житловому кварталі «Виноградний», що знаходиться на перетині вулиць Мазепи та Довженка.

Квартал «Виноградний» - це сучасний житловий будинок, розміщений в затишному районі, подалі від галасливих автострад та шумного середмістя. Мікрорайон представлений широким спектром об’єктів міської інфраструктури. Поблизу новобудови знаходяться медичні та дошкільні установи, школи, спортивний комплекс, міський стадіон та розважальний заклад «Льодова арена». По-сусідству – супермаркет «Сільпо» та продуктовий ринок. Навпроти комплексу розміщенна зупинка громадського транспорту.

 

Будівельна компанія «Ріел ІФ» пропонує 1-о, 2-ох та 3-ох кімнатні квартири, різноманітних площ та планування:

  • Однокімнатна: від 37 до 45 метрів квадратних.
  • Двокімнатна: від 58 до 65 метрів квадратних.
  • Трьохкімнатна: від 75 до 85 метрів квадратних.

 

При будівництві кварталу «Виноградний» використовується високоякісна цегла. Зовнішні стіни утеплені плитами пінопласту товщиною 10 см. Фасад будинку облицьовується декоративною штукатуркою.

  

У квартирах представлене зручне, просторе планування. За енергоефективність помешкань дбають євровікна з п`ятикамерного армованого профілю. Безпеку квартир забезпечуються броньовані, вогнетривкі двері українського виробництва та домофонна система у під’їздах.

  

Разом із цим у вартість квартир входить чорнова обробка квартир, а саме якісна стяжка підлоги й оштукатурені під рівень стіни. Спеціалісти будівельної компанії «Ріел» підводять до квартир всі необхідні комунікації та обладнують їх лічильниками води, газу і електроенергії. У помешканнях прокладений інтернет та телебачення.

 

Прибудинкова територія буде облагородження тротуарами та зеленими насадженням, передбачено встановлення дитячого майданчика.

 

Той, хто прагне купити квартиру у Кварталі «Виноградний» також може заздалегідь придбати місце в гаражному боксі або підземному паркінгу. Водночас додатково можна придбати кладові, що знаходяться між поверхами або в підвальних приміщеннях.

 

Для будівельної компанії «Ріел» ІФ» довіра та комфорт клієнтів понад усе, відтак ціни на квартири у кварталі «Виноградний» зафіксовані у національній валюті. При цьому вартість помешкання у заключеному договорі, залишається незмінною до закінчення будівництва.

 

Дізнатися усе про продаж квартир та умови їх придбання можна в офісі компанії «Ріел ІФ» за адресою:

  • м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх.
  • e-mail: rielif2017@gmail.com
  • Телефони: 050 433 86 81, 050 433 45 05, 0342 71 09 09, 097-20-20-720
  • Сайт: rielif.com.ua