Компанія blago запустила інвестиційний фонд blago.invest


Ми створюємо сучасну технологічну нерухомість та відкриваємо ринок прибуткових об’єктів для всіх інвесторів.

 

З цією метою ми організували сучасне інвестиційне ком’юніті, що об’єднує інвесторів для отримання прибутку на ринку нерухомості.

 

Які переваги від інвестицій у фонд blago.invest?

  1. Прив’зка до курсу долара.

 

Інвестиції у фонд та доходи (дивіденди) захищені від коливань курсів валюти, оскільки фонд інвестує кошти із прив’язкою до ринкового курсу долара США.

 

  1. Звітність.

 

Кваліфіковане управління інвестиційним фондом, звітування про результати його діяльності та виплату дивідендів здійснює незалежна компанія з управління активами, а зберігання цінних паперів фонду та облік переходу прав власності на них забезпечуються незалежною депозитарною установою.

 

  1. Диверсифікація ризиків.

 

Фонд інвестує в декілька будівельних проєктів у різних локаціях, що збільшує прибутковість та диверсифікацію інвестицій.

 

  1. Простота інвестицій.

 

Тепер інвестувати в ринок нерухомості просто – достатньо укласти один договір і всі клопоти фонд візьме на себе.

 

Активи фонду blago.invest прив’язані до ринкового курсу долара США, що забезпечує захист інвестицій від коливань курсів валюти. При цьому, всі розрахунки проводяться в національній валюті України – гривні. Чиста дохідність інвестицій у фонд після сплати всіх податків – від 9% за рік і більше по ринковому курсу долара США.

 

Інвестуйте з blago.invest та отримуйте дивіденди вже зараз. Дізнавайтеся більше про інвестиційний фонд на сайті за цим посиланням: https://blagoinvest.com.ua/