Хід будівництва IV черги кварталу "Левада" станом на грудень 2017 року

Фотозвіт з будівництва четвертої черги житлового комплексу "Левада" від компанії "Ярковиця" станом на грудень 2017 року.

 

 

 

 

 

Квартал "Левада" розташований в мікрорайоні Каскад (район ТЦ «Епіцентр») поблизу відпочинкової зони Бистриці Надвірнянської.

 

Великі кухні та вітальні, просторі холи, панорамні вікна роблять візуально більшою кожну квартиру. Додаткової зручності господиням додає кухня, сполучена з лоджією чи заскленим балконом. Більшість помешкань«Кварталу Левада» виходять вікнами на затишне внутрішнє подвір’я. Втім, віддаленість комплексу від гамірних магістралей гарантує відчуття спокою в кожній кімнаті.

 

Квартал "Левада" характеризується розвиненою соціально-транспортною інфраструктурою, що значно підвищить комфортність та зручність проживання мешканців. Розвинене тролейбусне та автобусне сполучення дозволяє безперешкодно дістатися всіх районів міста.

 

У мікрорайоні є дві церкви, гімназія, дві школи, дитячий садок, підлітковий клуб, відділення дитячої поліклініки, спорткомплекс, великий ринок «Східний», торгівельні центри «Арсен» та «Епіцентр». У внутрішньому подвір’ї облаштовані дитячий і спортивний майданчики.

 

Комфортність і безпеку проживання забезпечать відеоспостереження, достатня кількість гаражів і паркомісць та прибирання території власною обслуговуючою компанією.

 

 

Контакти:

Адреса: вул. В.Стуса, 40 м. Івано-Франківськ

Телефон: +38 (098) 155 66 77 +38 (066) 300 01 00 +38 (097) 300 01 00

E-mail: levada.if@gmail.com

Сайт: levada.if.ua