Іванофранківців закликають укладати договори на водопостачання

Мешканцям Івано-Франківська потрібно укласти договори на водопостачання з КП Івано-Франківськводоекотехпром.

Про це йдеться у повідомленні комунального підприємства, інформує кореспондент Фіртки.

 

"Згідно із Законом України " Про житлово-комунальні послуги" споживач зобов’язаний укласти договір про надання житлово-комунальних послуг. Необґрунтована відмова споживача від укладання договору є підставою для припинення виконавцем надання відповідних комунальної послуги. При цьому, відмова споживача від укладання договору не звільняє його від обов’язку оплати фактично спожитої послуги, наданої виконавцем", - йдеться у повідомленні.

 

У "Водоекотехпромі" пояснюють, що до цього часу все відбувалось згідно з законом про надання послуг, однак набув чинності новий закон і Нацкомісія вимагає укладання договорів з населенням.

 

"Втім інший закон про надання послуг нам забороняє від мешканців щось вимагати. Тому ми просимо прийти і укласти договір про надання послуг, так як у нас немає договорів ще з 12000 мешканців міста. Це по багатоквартирних будинках, по приватних 700", - зауважує прес-секретар комунального підприємства Володимир Шпег.

 

Враховуючи вищенаведене, для укладання договору про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення потрібно звернутись в КП «Івано-Франківськводоекотехпром», вул.Ботанічна 2, каб. 109. Із собою потрібно мати документ, що засвідчує право власності, паспорт та ідентифікаційний код.