Івано-Франківська міська рада звільнила кілька підприємств від сплати пайової участі замовників будівництва

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» міська радавирішила Звільнити від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста двох юридичних осіб.

Це - Публічне акціонерне товариство «Івано-Франківський м’ясокомбінат», щодо будівництва мийки автоцистерн та вантажних автомобілів на вул. С. Петлюри, 10 та Ямницька сільська рада, щодо підєднання до централізованих систем каналізації м. Івано-Франківська.

Також міська рада вирішила дати дозвіл на зменшення та зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

-Ідзю Євгену Івановичу, щодо реконструкції незавершеного будівництва під багатоквартирний житловий будинок з торговими закладами на вул. Пасічній, 63, на вартість будівництва мереж водопостачання та водовідведення;

-Товариству з обмеженою відповідальністю «ТрансКомСервіс плюс», щодо здійснення будівництва багатоквартирних житлових будинків на вул. Гаркуші, 21, 23 та 27, на вартість виконання ремонтних робіт нежитлового приміщення на вул. Тролейбусній, 22 «А», в частині влаштування медичної комісії міської призовної дільниці.

В рішенні йдеться про меншення розміру пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

-Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна будівельна компанія «Вертикаль», щодо будівництва багатоповерхових житлових будинків з приміщеннями комерційного призначення на вул. Угорницькій, 6, 6 «А» та 8, на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових мереж водовідведення в сумі 570 878,40 грн.;

-Фізичній особі-підприємцю Дорожівському Роману Дмитровичу, щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку з закладами громадського призначення на вул. Горбачевського, 19-25, на вартість виконання робіт з прокладання мереж водопостачання та водовідведення в сумі 240 838,40 грн.

Замовникам будівництва слід передати виконані роботи на баланс КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та у комунальну власність територіальної громади міста.