Готові приміщення для вашого бізнесу у ТЦ “Київський”


Готові приміщення для вашого бізнесу у ТЦ “Київський”. Торговий центр “Київський” – це поліфункціональний заклад, що пропонує відвідувачам максимально широке коло товарів та послуг.

 

Він розташований у самому центрі Івано-Франківська – у житловому комплексі “Містечко Центральне” на вулиці Височана, 18.

 

У центрі вже успішно функціонує низка підприємств. А на першому рівні залишилось ще декілька готових комерційних приміщень, площею 276 м², 380 м², 632,2 м² та 705,3 м².

 

ТЦ “Київський” ідеально підходить для будь-якого виду підприємницької діяльності. Серед основних переваг:

 

  • - Зручна локація та великий потік людей. Центр розташований на території заселеного району, де наразі проживає 5 тисяч жителів. А загальна чисельність складатиме 10 тисяч мешканців.
  • - Доступність. Для відвідувачів центру облаштовані наземна та підземна паркувальні зони.
  • - Безпека. Центр обладнаний сучасними системами відеоспостереження, що допомагають гарантувати безпеку відвідувачів і персоналу, та системами датчиків пожежі для реагування на будь-які можливі загрози.
  • - Ефективні системи кондиціонування повітря. Наші системи опалення, кондиціювання та вентиляції створюють приємний мікроклімат у будь-яку пору року.
  • - Індивідуальний підхід. З кожним покупцем наші менеджери працюють індивідуально, щоб забезпечити найкращий варіант для майбутнього бізнесу.
  • - Цінова вигода. До 31 травня тривають весняні знижки на комерційні приміщення нашого центру.

 

Запрошуємо до співпраці! Звертайтесь у наш відділ продажу за номером: +38 050 087 77 77.