"Франківський дім" - успішна будівельна компанія

«Франківський Дім» - сучасна компанія, що стрімко розвивається з великим потенціалом і вірними помічниками, які допомагають в досягненні задуманого з любов’ю і відданістю своїй справі. Міцний «фундамент» «Франківського дому», для якого пріоритет – будувати якісно і надійно, як для себе. Саме з такою метою можна зібрати команду, яка буде працювати з вірою в себе, в свою справу і для рідного міста, роблячи його ще кращим і комфортним для життя.

«Франківський Дім» будує житло в дусі нашого міста, доповнюючи давню архітектуру і додаючи нотку сучасності, беручи до уваги найвибагливіші смаки та вимоги різних поколінь.

 

При цьому всі види будівництва та оздоблення виконуються з використанням передових технологій і екологічних матеріалів. Постійний професійний розвиток та стійкі позиції на ринку нерухомості, з упевненістю дозволяють заявити, що будівельна компанія «Франківський дім» виправдає очікування покупців та гарантує компетентний і серйозний підхід до вирішення всіх житлових потреб.

 

Будинок по вулиці Довга, зарекомендував себе високою якістю та швидким терміном здачі. Погляд притягує красивий фасад з панорамними вікнами.

 

Це перший багатоквартирний житловий будинок «Франківського дому». Цей дім і досі цікавить франківчан та гостей міста. Про що свідчать дзвінки з бажанням придбати квартири саме в цьому будинку.

 

перехрестя Довгої та Берегової

 

Будинок збудований за усіма нормами з високоякісних матеріалів, утепленням фасаду та п’ятикамерних енергозберігаючих вікон з подвійним склопакетом, що не лише слугує шумоізоляції, але й допомагає заощадити ваші кошти. Обладнаний швидкісним, безпечним та комфортним ліфтом відомого американського виробника «ОТІС».

 

У кожну квартиру встановлені двері преміум класу, котел італійського виробництва та лічильники на всі комунікації. Також за індивідуальними домовленостями можливе встановлення електричної розводки, підігріву підлоги та системи опалення.

 

Компанія «Франківський Дім» створила квартири, оптимальної площі з максимально ефективним простором, що забезпечує співвідношення ціни та якості.