БК «Франківський Дім» - якісне житло та надійний партнер

Івано-Франківськ займає передові позиції в рейтингах найпривабливіших для проживання міст. Одним з факторів, які впливають на розвиток обласного центру, є якісне та доступне житло в поєднанні із розвиненою інфраструктурою.

Будівельна компанія «Франківський дім» будує не просто міцні стіни, а створює для своїх клієнтів впевненість у завтрашньому дні. Сучасна, прогресивна компанія з великим потенціалом та командою фахівців будівельної галузі зводить надійне житло із якісними матеріалами та комплектуючими.

 

В компанії «Франківський Дім» розповідають, що пріорітет в роботі – будувати якісно і надійно, як для себе. Це дозволяє досягати колосальних результатів в будівельній галузі, завойовувати довіру клієнтів на ринку нерухомості та вносити свою лепту у розвиток міста.

 

В червні 2017 року БК «Франківський Дім» успішно збудувала та здала в експлуатацію ІІ чергу будівництва житлового комплексу по вулиці Довга, 20В. Ще один проект БК «Франківський Дім» перебуває на стадії будівництва – це ЖК по вулиці Сніжна, 52. При цьому, «Франківський Дім» не зупиняється на досягнутому та вже над втіленням нових проектів.

 

Обираючи «Франківський Дім», Ви обираєте комфортне житло та надійного партнера. Адже будівельна компанія "Франківський дім" це:

  • Висока якість робіт, адже при будівництві використовуються виклчно високоякісні матеріали, енергозберігаючі вікна, вхідні двері преміум класу.
  • Дотримання графіку. Всі роботи ведуться згідно затвердженого плану, будинки здаються в експлуатацію вчасно.
  • Благоустрій території. Виконується благоустрій та облаштування прибудинкової території всіх об’єктів.

 

Контакти будівельної компанії «Франківський Дім»:

  • Адреса: м. Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305
  • тел.: (066) 076-76-24; (0342) 52-79-03
  • Сайт: frandim.if.ua