DOM.RIA визначив найпопулярнішого забудовника Івано-Франківська

Почесний статус отримала будівельна компанія «Вертикаль». Нагородження відбувалось у рамках щорічної Всеукраїнської конференції з нерухомості DOM.RIA 2018, що днями пройшла у Києві.

Експерти DOM.RIA щороку відзначають перевірені агентства нерухомості та популярних забудовників країни.

 

Цьогоріч серед лауреатів — Івано-Франківська будівельна компанія «Вертикаль». До речі, це єдина компанія Франківщини, що отримала подібну нагороду.

 

"Чимало наших квартир купують саме завдяки рекомендаціям попередніх покупців. Тому ця відзнака, диплом «Найпопулярнішого забудовника Івано-Франківська», — ще одне свідчення, що нам не просто так довіряють один із найважливіших виборів у житті — купівлю житла, що стане домом вашої і нашої гордості", — говорить Олена Хапалова, керівник відділу маркетингу БК «Вертикаль».

 

Осінь цього року для БК «Вертикаль» була плідною на нагороди. Окрім диплому від експерта у сфері нерухомості, DOM.RIA, компанію нещодавно відзначила Асоціація фахівців з нерухомості України — за «Найкращий маркетинг».

 

"Чотири житлові комплекси зараз у процесі будівництва: Lystopad, Містечко Козацьке, HydroPark DeLuxe та Містечко Мануфактура. А до 2025 року ми плануємо завершити загалом 40 житлових будинків у Івано-Франківську, — підсумовує Олена Хапалова. — Та наша мета — не лише вражати вас кількістю об’єктів. Ми, в першу чергу, зводимо надійні та енергоефективні будинки. Робимо свою справу компетентно, чесно та відповідально. Напевно, тому нас і обирають клієнти. Цим ми пишаємось найбільше".