Чотирьом франківським будівельним фірмам анулювали ліцензії в лютому

У лютому Державна архітектурно-будівельна інспекція України анулювала ліцензії чотирьом Івано-Франківським фірмам.

Товариство з обмеженою відповідальністю "СТАЛЬБУДМОНТАЖ" зареєстроване на Калущині, з основним видом діяльності 46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. 

 

Фірму заснував Микола Васильович Сидорів, а посаду директора обіймає його син Микола Миколайович Сидорів, депутат сільради на Калущині.

 

Підприємство будує склади та цехи на заводах.

 

 

Товариство з обмеженою відповідальністю "СТАНІСЛАВСЕРВІСБУД" зареєстроване в Івано-Франківську. Засновник та керівник Сергій Бахматов.

 

Осінню 2018 року фірма виграла тендер від Управління капітального будівництва міськвиконкому на капітальний ремонт міжбудинкового проїзду та прибудинкової території на вул. Івана Павла ІІ, 12 в м. Івано-Франківську на суму 879 035.

 

За даними платформи youcontrol, платник податків має податковий борг 40 739 грн станом на 01.02.2019

 

Товариство з обмеженою відповідальністю "КЛІМАТБУДЕКСПЕРТ" зареєстроване в Івано-Франківську. Керівник - Ігор Шкромида. Компанія перемогла у 7 закупівлях на суму 749 357 грн.

 

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЛВ-ГРУП" зареєстроване в Івано-Франківську. Керівник - Володимир Людера. Основний вид діяльності 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель. У 2018 році фірма виграла тендер від "Укртранснафта" на 687 586 грн.