Чому варто купувати квартиру з терасою


Мешканців великих міст все більше приваблює заміське житло в оточенні природи. Проте щоб зберігати мобільність та активність, приходиться шукати можливості облаштування лаунж-зони у квартирі. Ідеальним рішенням в цьому випадку є житло з відкритою терасою.

 

Останнім часом спостерігається ріст інтересу до квартир із терасами. Ця частина квартири дозволяє створити куточок для усамітнення на свіжому повітрі. Хтось облаштовує терасу садовими меблями та прикрашає великою кількістю зелені. А для декого це найзручніше місце для сніданків, обідів та вечірніх трапез. А є й такі, кому тераси надають натхнення та являються ідеальним місцем для роботи.

 

Для більшості покупців квартира з терасою виступає маркером престижності та високого рівня житлового комплексу.

 

Переваги квартири з терасою

 

  1. Візуальне збільшення площі житла. Правильно оформивши терасу, її можна використовувати як окреме функціональне приміщення.
  2. Красиві краєвиди. Як правило, квартири з терасами розміщаються на найвищих поверхах. Тому власники мають унікальну можливість бачити щодня неймовірну панораму міста.
  3. Функціональність. Завдяки достатній площі тераси можна використовувати на власний розсуд. Залежно від інтересів та побажань власник тераси може облаштувати її як зону відпочинку зі зручними кріслами, розмістити на ній штучний камін або зробити з неї місце для спортивних занять.
  4. Атмосфера свободи. На терасі можна повноцінно відпочивати, читати книги, снідати та навіть влаштовувати вечірки у стилі заміського життя. І все це на свіжому повітрі.

 

А ще терасу можна закрити шторами та розмістити на ній ліхтарики, додавши затишку й романтичності.

 

Квартири з терасами у Manhattan UP

 

Житло з власною терасою можна обрати у наймасштабнішому районі Manhattan UP. Сучасні та стильні будівлі будуються у найкрасивішій частині Івано-Франківська – поруч з міським озером. Це найкраща локація для проживання в гармонії з природою.


 
Проєктом Manhattan UP передбачене будівництво 6 кварталів із сучасними просторими дворами з бульварами та алеями. На території району буде уся необхідна інфраструктура для щоденного комфорту мешканців.


 
Квартири з терасами будуть розташовані у кожному будинку. Їхні власники зможуть насолоджуватися неймовірним виглядом міста. Продумане планування та великий вибір площ дозволяють обрати найкращий варіант квартири.


 

Чому іванофранківці обирають Manhattan UP

 

  1. Вдале розташування. До найбільшого міського озера усього 5 хвилин ходьби. Це одне з найкрасивіших місць Івано-Франківська та найпопулярніше місце відпочинку містян.
  2. Умови для активного відпочинку. Навколо озера облаштовані бігова та велосипедна доріжки, є зони з тренажерами, волейбольний майданчик та місце для гри в баскетбол. А на території району компанія blago developer передбачила найкращі у місті спортивні майданчики.
  3. Інноваційні системи захисту та відеонагляду. В районі будуть реалізовані сучасні системи доступу та контролю входу.
  4. Енергоефективні технології будівництва. В процесі будівництва буде реалізовано комплекс заходів, спрямованих на раціональне використання енергетичних ресурсів.
  5. Інфраструктура на території району. Задля максимального комфорту жителів району компанія blago developer передбачила підземний паркінг, торговий центр, магазини, дитячий садочок та школу, сучасні дитячі майданчики.

 

Дізнавайтеся більше про квартири з терасами у відділі продажу blago developer: (067)7612-993.