Будівництво у Вовчинцях - законне

Ми раніше опублікували новину про будівництво житлового комплексу "Затишна Оселя" у Вовчинцях на сільськогосподарських землях. Однак під час перевірки об’єкту нами була допущена неточність.

Після звернення забудівника та повторної перевірки, з’ясувалось, що земельна ділянка на якій ведеться будівництво призначена для житлової забудови. Переглянувши документацію ми пересвідчились, що "ЛММ Сервіс" веде свою діяльність в рамках чинного законодавства.

Під час первинного дослідження цільового призначення земельної ділянки ми користувалися генеральним планом м.Івано-Франківська, виходячи з того, що с. Вовчинці - приміська зона м. Івано-Франківська. Нами не був врахований генплан с. Вовчинці, і те, що він конфліктує із генпланом м. Івано-Франківська. Також визнаємо, що автор публікації допустив помилку при вивченні земельної ділянки в Держкадастрі.

Винуватець отримав покарання у вигляді звільнення. Не помиляється лише той, хто нічого не робить. Приносимо свої вибачення за дану неточність перед будівельною компанією "ЛММ Сервіс" так нашим читачам. Винуватець - автор публікації - отримав покарання у вигляді звільнення.