У 2017 році мер пообіцяв Франківську спортивне поле для людей з обмеженими можливостями

Передноворічний період – гаряча пора для більшості державних та регіональних керівників: час підводити підсумки й будувати плани на наступний рік.

"Слово і Діло" вирішило долучитися до цього процесу й нагадати можновладцям, які зобов’язання вони мають виконати наступного року, тому представили підбірку найважливіших обіцянок мерів обласних центрів України.

 

Так, наприклад міський голова Києва Віталій Кличко планує наступного року відремонтувати 300 км доріг, відкрити щонайменше 10 дитсадків, завершити будівництво другої нитки столичного колектора і відкрити повністю реконструйовану Поштову площу до Дня міста.

 

Його колега з Дніпра Борис Філатов пообіцяв протягом наступного року впровадити в обласному центрі єдину медичну інформаційну систему, відкрити ще один центр надання адмінпослуг, закупити мобільні лабораторії для моніторингу екологічної ситуації в місті й придбати до березня «унікальний пожежний автомобіль».

 

Львівський голова Андрій Садовий поставив собі за завдання у 2017-му розпочати будівництво підземного паркінгу в центрі міста; мер Івано-Франковська Руслан Марцінків – облаштувати спортивне поле для людей з обмеженими можливостями, а також спортивну та актову зали для школи №16; градоначальник Чернігова Владислав Атрошенко – забезпечити людей, що постраждали від будівельної афери підприємства «Домобудівник», 90 квартирами.

 

Що ще обіцяли зробити для своїх міст мери обласних центрів України в 2017 році, дивіться в інфографіці «Слова і Діла».