Бронюйте квартиру в А5 в серпні та отримайте вигоду 10%


Зовсім скоро стартує продаж квартир в інвестиційному ЖК А5 від компанії blago developer.

 

Тільки в серпні є суперпропозиція: кожен, хто здійснить бронювання у серпні, гарантовано отримає знижку 10% від вартості квартири.

 

Інвестиційний ЖК А5 буде розташований поблизу нової транспортної розв’язки, що з’єднує Південний і Північний бульвари. Чудова локація, яка забезпечує виїзд без заторів.

 

Сучасна архітектура, підземний паркінг, варіативність планувань, власний двір та додаткові зручності від забудовника на території комплексу створять сприятливі умови для життя та бізнесу. Житловий комплекс А5 – унікальна пропозиція на ринку нерухомості.

 

Інвестиція в дохідний дім – найвигідніший варіант капіталовкладення на сьогодні. Попри всі зміни в економіці країни, покупка житла вважається надійним та ефективним способом збереження вільних коштів.

 

Чому варто інвестувати в дохідний дім А5?

 

Гарантована знижка 10% від вартості квартири для тих, хто здійснить попереднє бронювання до 10.09.2021.

Заощадження при покупці квартири ще на старті будівництва. Дохідність такої інвестиції складе до 30%. А це означає, що квартири введеного в експлуатацію будинку будуть дорожчими на третину. Купити на старті будівництва, щоб продати вже готове житло – безпрограшний варіант заробітку.

Можливість отримувати стабільний регулярний дохід від здачі в оренду.

 

Дізнатися про умови бронювання та скористатися послугою можна у відділах продажу за адресами:

вул. Коновальця, 35

вул. Січових Стрільців, 21

площа Ринок, 8

Телефон: +380671806323